Kirsten van Teijn schittert in haar nieuwe voorstelling ‘Nobel’

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Kirsten van Teijn brengt met ‘Nobel’ een schaamteloos eerlijk en stijlvol muzikaal programma over hoe we leven in patronen. Zaterdag 16 maart kunnen we in Cascade genieten van deze fantastische performer.

Als het plaatje maar klopt. Als het gazon maar strak gemaaid is, de ramen blinken en de nieuwe auto precies past bij de kleur van de voordeur. In ‘Nobel’ vertelt Kirsten met veel humor over een hardwerkend ondernemersgezin achter een gouden façade. ‘God, wat zijn we rijk.’ Maar wat komt er tevoorschijn als je de Perzische tapijten optilt? Wat gebeurt er als je met het verkeerde kapsel de deur uitstapt?

“Van Teijn is een sterke performer. Zowel scherp als komisch. Ze beweegt zich soepeltjes over het podium, laat zich lekker gaan in haar emoties en voelt het publiek goed aan”, aldus de Theaterkrant. Kirsten van Teijn is schaamteloos grappig, eerlijk en stijlvol. Ze heeft het lef en het ongegeneerde van Adèle Bloemendaal, gecombineerd met de chaos en het onweerstaanbare komische talent van Brigitte Kaandorp en gooit daar nog een lekker onvoorspelbaar sausje van zichzelf overheen.

Zaterdag 16 maart, 20.15 uur. Tickets kosten 18,50 euro. Reserveren kan online via www.theater-cascade.nl of bel 078-6819230.