Kindertheaterweek in Cascade tijdens herfstvakantie

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De Nationale KinderTheaterWeek is nieuw dit jaar. Tijdens de herfstvakantie haakt Cascade hier op in met jeugdvoorstellingen en superleuke activiteiten voor kinderen.

Donderdag 19 oktober speelt de ‘Vreselijk Vieze Voorstelling’ van Onder het Buro & Milan voor bezoekers vanaf 6 jaar. Dit spannende en eigentijdse sprookje gaat over een moedige held die zich dapper door een walgelijke wereld beweegt. Een heerlijke en tikje absurde voorstelling om met het hele gezin van te genieten. Het Ukkieconcert voor de allerkleinsten (van 0 tot 4 jaar) is er ook dit seizoen weer. Leuk om kennis te maken met muziek en verschillende instrumenten. Vrijdag 20 oktober, 10.00 uur.

Droomstad
Ter ere van de KinderTheaterWeek biedt Cascade een superleuk extraatje aan rondom het Ukkieconcert, namelijk de theatrale speeltuin ‘Droomstad’. Leuk voor kinderen en ouders om samen te knutselen en te kleuren en een kleurrijke stad te bouwen. Klein Amsterdam Producties speelt ‘Potje’ voor kinderen vanaf 2 jaar op zaterdag 21 oktober, aanvang 11.00 uur. In de voorstelling vertelt Jeritza Toney verhalen, zingt en speelt muziek, in nauw samenspel met het publiek. Zij zal op een muzikale wijze het prentenboek en bestseller ‘Potje’ van Mylo Freeman vertalen naar een vrolijke en speelse muziektheatervoorstelling voor de allerkleinsten.

Bron: Cascade