Kindercabaret klets komt naar Cascade met ‘Kletskousen!’

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  De theatergroep Klets Kindercabaret komt voor het eerst naar Cascade. En hoe leuk is dat: met cabaret speciaal voor kinderen! Woensdag 18 maart maken zij er een groot feest van op het podium met de vrolijke voorstelling ‘Kletskousen!’

Charlotte Waardenburg, Dookje Engelhard en Freek Koopmans vormen samen de groep: Kindercabaret Klets. Samen met regisseur Michaël van Buuren schreven ze de voorstelling ‘Kletskousen!’ Hierin komen zij plotseling terecht in een wereld zonder beeldschermen, telefoons en social media en dat is in deze tijd nogal een uitdaging. Deze drie eigenwijze kletskousen willen graag het naadje van de kous weten en komen constant in de problemen.

Kletskousen! is een snelle, interactieve, dynamische en muzikale voorstelling vol humor, leuke liedjes en gekke sketches. Met een piano, een ukelele en drums maakt Kindercabaret Klets er een groot feest van op het podium en iedereen in de zaal is uitgenodigd. Een heel vrolijke voorstelling van zo’n 60 minuten, geschikt voor iedereen van 6 tot 99 jaar.  

Woensdag 18 maart, 16.00 uur. Kaarten kosten 15,50 euro (familietickets 13,75 min. 4 stuks). Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.