HENDRIK-IDO-AMBACHT –  De kerstvakantie komt eraan! Gezellig om met de hele familie en je vriendjes een filmpje te pakken in Cascade. Tijdens de kidsfilmmiddag op vrijdag 27 december draait de animatiefilm ‘Toy Story 4’.  

Woody, Buzz en de rest zijn terug. Samen met een hele rits hilarisch nieuw speelgoed beginnen zij aan een avontuurlijke roadtrip waar Woody eindelijk zijn ware roeping ontdekt. Andy is inmiddels te oud voor speelgoed en heeft zijn collectie aan de 4-jarige Bonnie gegeven die steeds minder met cowboy Woody speelt. Wanneer ze tijdens haar kennismakingsdag een poppetje maakt van een plastic vorkje en afval, heeft ze een nieuwe favoriete pop: Forky. Die begrijpt echter niet wat hij moet doen en tijdens een familiereisje verdwijnt hij spoorloos. Woody, die weet hoe belangrijk Forky is voor Bonnie, besluit alles op alles te zetten om Forky terug te brengen. Daarvoor moet hij zijn weg zien te vinden in een voor hem onbekende wereld vol spannende avonturen en verrassende ontmoetingen. De Volkskrant geeft vijf sterren: Toy Story 4 is een roadtrip vol vaart, verkwikkende humor en zuivere emotie.

De film is Nederlands gesproken en geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Vrijdag 27 december, 15.00 uur. Kaartjes kosten 4,50 euro, meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.