Kidsfilmmiddag in de herfstvakantie met ‘De Fabeltjeskrant: de grote dierenbos-spelen’

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  De herfstvakantie komt eraan! Gezellig om met de hele familie en je vriendjes een filmpje te pakken in Cascade. Tijdens de kidsfilmmiddag op donderdag 24 oktober draait de film ‘De Fabeltjeskrant: De Grote Dierenbos-spelen’.  

Na vijftig jaar zijn de verhalen van Meneer de Uil terug! Volg de avonturen van Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en Ed en Willem de Bever tijdens hun strijd in de Grote Dierenbos-spelen. In het Grote Dierenbos is namelijk weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen.
Daarnaast arriveert er een bijzondere nieuwe gast in Fabeltjesland; Peter Panda uit China. Hij is de neef van Droes de Beer en op wereldreis. Juffrouw Ooievaar vindt het maar niets, zo’n dier uit een ver land. Maar de nieuwkomer komt goed van pas als scheidsrechter bij de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Welk team zal er winnen?

De film duurt 76 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Met de stemmen van: Georgina Verbaan, Armin van Buuren, Richard Groenendijk en Loes Luca. Donderdag 24 oktober, 15.00 uur. Kaartjes kosten 4,50 euro, meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.