Kerstspecial van de Belly Button Band


HENDRIK-IDO-AMBACHT- Bij BOVEN.Live zie en hoor je de leukste muzikale live acts uit de regio. Zondag 10 december is het muziekpodium van Cascade gereserveerd voor de Ambachtse Belly Button Band. Deze vijf muzikanten zijn wereldberoemd in Ambacht en omstreken en behoeven eigenlijk geen verdere introductie.

Vanwege de grote belangstelling werd eerder dit jaar het succesvolle optreden van de band verplaatst van de foyer naar de grote theaterzaal. Zondag 10 december speelt de Belly Button Band bij BOVEN.Live, voor het eerst met een kerstentourage. Voor iedereen is er een verrassing bij binnenkomst. De Belly Button Band speelt naast de gebruikelijke aanstekelijke covers en nummers van bekende crooners nu ook verschillende kerstnummers die misschien niet altijd voor de hand liggen. De band bestaat uit: Carmen Monteiro (zang), Jan Hoogstad (gitaar en zang), Fred de Rijke (drums en zang), Martin Pupella (bas en zang) en John Heijmen (gitaar). Kom dus gezellig met een hapje en een drankje genieten van deze livemuziek in kerstsfeer bij BOVEN.Live

Info
BOVEN.Live op zondag 10 december, aanvang 15.00 uur. De bar is geopend vanaf 14.30 uur. Kaartjes kosten 10 euro en zijn te bestellen via stichting-cascade.nl.

Bron/foto: Cascade