Jörgen Raymann terug naar zijn roots met ‘Schudden aan die boom’

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De roots van Jörgen Raymann liggen verspreid over vier werelddelen. Wat gebeurt er als hij aan zijn familieboom schudt? Zaterdag 2 maart vertelt Raymann er alles over in Cascade.

Zijn familiegeschiedenis vormt de basis voor het nieuwe theaterprogramma. Geen typetjes of showelementen, maar een avond vol geestige waarnemingen en scherpe humor. Raymann zorgt voor een ontspannen, huiselijke sfeer. Alsof we bij hem thuis op bezoek zijn en hij ons meeneemt in zijn gedachtes over het leven en zijn afkomst. De ingetogen gitarist Ulrich de Jesus verzorgt de sfeervolle begeleiding.

Raymann schudt aan zijn familieboom om te zien of hij voldoet aan de vooroordelen en eigenschappen die zijn voorouders worden toegedicht. Zouden zij trots op hem zijn of hem juist verafschuwen? Zouden ze elkaars humor begrijpen en accepteren? Zonder met zijn vinger te wijzen, laat hij tegelijk zien hoe bizar het Nederlandse verleden is.

Zaterdag 2 maart, 20.15 uur. Tickets kosten 19,50 euro. Reserveren kan online via www.theater-cascade.nl of bel 078-6819230.