Jim van der Zee schittert in Cascade met ‘The Voice, The Guitar and the Piano’

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Jim van der Zee eindigde in 2018 als winnaar van ‘The Voice of Holland’. Woensdag 16 januari komt hij met meesterpianist Reinout Douma naar Ambacht met de voorstelling ‘The Voice, The Guitar & The Piano’.

Al op jonge leeftijd leerde Jim zingen en gitaar spelen. Hij werd geïnspireerd door zijn vader en de muziek die thuis gedraaid werd. Nummers van onder andere Ray Charles, Bruce Springsteen, Leonard Cohen, Bob Dylan en Paul Simon vormen tot de dag van vandaag de basis van zijn muzikale bestaan en dat hoor je terug in zijn muziek. Jim is muzikant in hart en nieren. Zijn uitzonderlijk diepe, warme stem doet velen denken aan een mix van Leonard Cohen en Tom Waits. Op het conservatorium van Amsterdam heeft hij zich verder ontwikkeld in zang en gitaar, piano en mondharmonica spelen.

Hij reisde heel Europa door met zijn camper om op straat muziek te maken. Zijn eerste album werd eind maart 2018 gereleaset. Jim gaat nu voor het eerst het theater in met zijn voorstelling ‘The Voice, The Guitar & The Piano’ waarin hij zijn liefde voor soul, jazz en folk deelt. Naast de covers waarmee hij op televisie tienen scoorde, komt hij met nieuwe songs. Geniet van Jims rust en unieke sound!

Woensdag 16 januari, 20.15 uur. Kaarten kosten 19,50 euro, online reserveren kan via www.theater-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.