Jeugdvoorstelling ‘De vliegende Hollander’ in de Kinderboekenweek

HENDRIK-IDO-AMBACHT – ‘De Vliegende Hollander’ is een spookverhaal dat ons leert om niet bang niet zijn. Woensdag 4 oktober te zien in Cascade, voor iedereen vanaf 7 jaar.

Theatermaker en verhalenverteller Ida van Dril duikt op haar eigen manier in het mysterieuze verhaal van ‘De Vliegende Hollander’. Een spannende en grappige voorstelling met laffe helden en heldhaftige lafaards. Voor iedereen vanaf 7 jaar die nog niet weet dat bang zijn helemaal niet eng hoeft te zijn. De Theaterkrant schreef: ‘Geen typisch poppenspel, maar spektakel. Ida is een krachtige speelster die subtiel poppen en dingen tot leven brengt.’ Ida van Dril verbeeldt een theaterwereld waar het heerlijk vertoeven is, ze laat kijkers genieten van de werkelijkheid, theater en illusie die in elkaar opgaan.Een geweldig familie-uitje tijdens de Kinderboekenweek.

Info
Woensdag 4 oktober, 16.00 uur. Kaarten kosten 14,50 euro, kijk voor meer info en reserveren op de website: www.stichting-cascade.nl Rondom de jeugdvoorstellingen in Cascade zijn er leuke extra activiteiten voor kinderen, graag vooraf aanmelden.

Bron: Cascade