Jeugdpopkoor Zinge! terug met eigen wintershows

HENDRIK-IDO-AMBACHT Het jeugdpopkoor Zinge! is terug met eigen wintershows. Op 16 en 17 december geeft het jeugdpopkoor 3 concerten in haar thuishaven Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht.


In 2013 begon Zinge! met kids meerstemmig popmuziek te zingen. In 10 jaar tijd groeide Zinge! uit tot een club van 130 Zingers! en ging van hoogtepunt naar hoogtepunt. Inmiddels zijn er door de verschillende groepen op diverse landelijke festivals de nodige prijzen in de wacht gesleept en worden ze met grote regelmaat geboekt voor feesten, partijen en evenementen. Nu, tien jaar na de start van Zinge!, en in hun jubileum jaar is de agenda weer afgestemd op een nieuwe wintershow. Voor de pauze nemen de vijf verschillende groepen u soms samen en soms apart mee in het moderne repertoire van Zinge! Na de pauze laten de oudste groepen niet alleen horen, maar vooral ook zien waarom Zinge! zo populair is. In afwisselende showblokken brengen ze een zeer divers repertoire; van mooie ballads tot stevige dance.

Info
Zinge! wintershows in Cascade op 16 en 17 december. Kaarten kosten EUR 15,00 en zijn verkrijgbaar via de website van Jeugdpopkoor Zinge!: www.zinge.nl.

Bron/foto: Zinge!