Jeugdpopkoor Zinge! te gast bij BOVEN.Live

Zinge TeensIMG_1755 ATOS RTV

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Bij BOVEN.Live zie en hoor je de leukste muzikale live acts uit de regio. Zondagmiddag 17 maart is het podium in Cascade voor het Ambachtse jeugdpopkoor Zinge!    

Genieten van livemuziek, een drankje en een lekker hapje; is er een betere manier om een fijne zondagmiddag door te brengen? Tijdens deze BOVEN.Live verzorgt jeugdpopkoor Zinge! een swingend optreden. Met grote regelmaat zijn ze te vinden op verschillende podia in de regio. Zinge! weet hoe te ontroeren, maar net zo goed hoe een feestje te bouwen. Het repertoire van dit popkoor varieert van mooie ballads tot stevige dancenummers.

Tijdens het optreden is te zien en te horen dat jeugd en popmuziek een heerlijke, maar vooral ook goede combinatie is. De live gezongen nummers van Zinge! worden afgewisseld met de muziek van de allround DJ Ruben.

Zondag 17 maart, aanvang 15.00 uur. De bar is geopend vanaf 14.30 uur. Kaartjes kosten 6 euro en zijn te bestellen via www.theater-cascade.nl, telefonisch via 078-6819230 of voor aanvang aan de kassa.