HENDRIK-IDO-AMBACHT –   ‘Als je je ogen dichtdoet, zou je toch zweren dat…’ Tijdens dit theaterconcert vertolkt Jason Bouman met zijn zevenkoppige band het repertoire van twee generaties Hazes. Kom genieten van een geweldig meezingfestijn in Cascade op zaterdag 22 februari!

In 2013 won Jason Bouman het televisieprogramma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ met een overtuigende uitvoering van het nummer ‘Kleine jongen’ van André Hazes. In 2014 bracht hij het album ‘Zomaar Ineens’ uit, gevolgd door optredens in Ziggo Dome, Gelredome en zelfs Ahoy. Deze jonge volkszanger is een blijver.

De Hazes-familie brengt al twee generaties lang gezelligheid en verbroedering teweeg met hun hits. Jason Bouman is echter geen Hazes-imitator, hij geeft zijn eigen draai aan het repertoire en zorgt er met zijn band voor dat tijdens nummers als ‘De Vlieger’, ‘Leef’ en ‘Zij Gelooft in mij’, het dak eraf gaat. Reken op een oergezellige muziekavond en een gigantisch meezingfestijn voor de liefhebbers van het Nederlandse levenslied!

Vrijdag 22 februari 2020, 20.15 uur. Kaartjes kosten 21,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.