Inloopavond in Deelcafé De Buuf

HENDRIK-IDO-AMBACHT   Op woensdagavond 5 juli organiseert Deelcafé De Buuf een speciale inloopavond voor iedereen die geïnteresseerd is in dit 100% non-profit koffiehuis. Op dit moment zijn de initiatiefnemers nog hard bezig met het treffen van alle voorbereidingen om in september de deuren van het Deelcafé te openen. Deze avond biedt een uitgelezen kans om meer te weten te komen over het koffiehuis en de manieren om dit  initiatief te ondersteunen.

Deelcafé De Buuf creëert een gastvrije plek in het hart van Hendrik-Ido-Ambacht. Met als missie ‘een goede buur zijn voor de ander’ streeft het koffiehuis ernaar om een gezellig en laagdrempelig welkom te bieden aan alle Ambachters, door te drinken, te delen en te doen. Hier kunnen mensen hun verhalen delen en genieten van een kopje verse barista koffie. Het is de plek men met vrienden kan afspreken terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. Je kunt bij De Buuf een ochtendje fijn buiten de deur werken of gewoon even komen aanwaaien voor een bakkie koffie en een praatje. Iedereen, van jong tot oud is van harte welkom.

Een waardevolle bijdrage
De inloopavond biedt een goede kans om de sfeer van De Buuf alvast zelf te ervaren en kennis te maken met de initiatiefneemsters en hun missie of ontdekken hoe men zelf op verschillende manieren een waardevolle bijdrage kan leveren aan dit koffiehuis. Op de informatieavond wil men daarom ook mensen inspireren en enthousiasmeren om deel uit te maken van deze missie.

Info
Inloopavond bij Deelcafé De Buuf op woensdagavond 5 juli van 19.30 tot 21.00 uur.
Locatie: Reeweg 79 in Hendrik-Ido-Ambacht.
Voor meer informatie over Deelcafé De Buuf: www.debuufambacht.nl.

Bron: Deelcafé De Buuf