IJzersterk improvisatiecabaret van Op Sterk Water in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Twee opties. Je kent Op Sterk Water en gaat dit jaar dus weer. Of je bent nog onwetend, maar staat open voor een ongeëvenaarde belevenis. Zaterdag 9 februari komt de meest grappige, muzikale en interactieve show van Nederland naar Ambacht.

Een grappiger en gevatter collectief dan Op Sterk Water bestaat er niet. De heren bewijzen dat improviseren veel meer is dan een truc of spelletje. In de voorstelling ‘Hotel’ spelen zij met de lokale sores en laatste nieuwtjes. Al veertien jaar lang laten deze muzikale en taalvirtuoze comedians aan Nederland zien wat improvisatiecabaret is. Avond aan avond laten de heren op unieke wijze een voorstelling volledig vanuit het niets ontstaan. ‘Op Sterk Water, er is geen betere!’, schreef de Volkskrant.

‘Hotel’ gaat in op het thema gastvrijheid. De hele voorstelling speelt zich af in een hotel met vele gasten. Deze zijn grotendeels gebaseerd op personen in het publiek die aan het begin van de avond aangesproken worden. In de loop van de voorstelling komen steeds dezelfde personages terug, waardoor er een sterke rode draad ontstaat. Ondanks het vaste format is elke avond anders. Alle improvisaties, die regelmatig ook gezongen worden, zijn van hoog niveau.

Zaterdag 9 februari, 20.15 uur. Tickets kosten € 18,50. Reserveer online via www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.