Hollandse middag met N’JOY bij BOVEN.Live

Foto Cascade: N’JOY

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Bij BOVEN.Live zie en hoor je de leukste muzikale live acts uit de regio. Op Zondag 16 april is het podium van Cascade gereserveerd voor het veelzijdige zangduo N’JOY tijdens een gezellige Hollandse middag.

N’JOY maakt met veel passie en enthousiasme van elk optreden iets bijzonders. Dit zangduo bestaat uit zangeres Therese Hilt uit Sliedrecht en zanger – en oud-voetballer van ASWH – Andries Dorré uit Hendrik-Ido-Ambacht. Ze zingen hits van vroeger. Deze middag bij BOVEN.Live zal in het teken staan van de Hollandse hits. Met verschillende bekende nummers van onder andere Guus Meeuwis, Andre Hazes,
Wesley Bronckhorst, Rob de Nijs, Corrie Konings, Marianne Weber, Django Wagner en John de Bever. Natuurlijk ontbreken ook de bekende après-ski hits en Hollandse meezingers niet. Bij BOVEN.Live kun je met een hapje en een drankje genieten van deze live muziek en lekker de dansvloer op.

Info
BOVEN.Live met N’JOY op zondag 16 april, aanvang 15.00 uur. De bar is geopend vanaf 14.30. Kaartjes kosten 10 euro en zijn te bestellen via de website www.stichting-cascade.nl/voorstellingen. Theater Cascade, Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht.

Bron Cascade