Het nieuwe Jeugdspeelpark gaat open

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Op zaterdag 7 juli is het feest dan gaat om 10 uur het park in Recreatiegebied Sandelingen- Ambacht open en tot 16 uur zijn er heel veel leuke dingen te zien. Clown Bako is erg grappig en maakt hele mooie dingen met ballonnen. Je kunt naar een voorstelling kijken van de poppenkast en het theaterhuis. En wil je geschminkt worden als een konijntje of een leeuw, dan kan dat ook. Neem je knuffel mee want de dokter houdt van 10 tot 12 uur knuffelspreekuur ! Kom ook kijken bij de roofvogelshow van de valkenier. De troubadour zorgt voor muziek en je mag best meezingen.

Het een prachtig park geworden met een speeleiland , picknickplekken, een paardenstal, een bijenstal, glijbanen, schommels en nog veel meer. Ook zijn er zand- en water speelplaatsen waar je heerlijk kunt kliederen en waar je dammetjes kunt maken in de speelrivier. In de doorloopstal kun je onze nieuwe aanwinsten zien: dwerggeitjes, varkentjes, schapen en zelfs 2 alpaca’s !
In het hoofdgebouw zijn er nieuwe dieren te zien: Roborovski hamsters, naaktcavia’s, mini muizen en fretten. Natuurlijk zijn alle andere dieren zoals de chinchilla’s, vogels, papegaaien, baardagamen er ook. Er is een educatielokaal waar lessen worden gegeven voor scholen. En heb je van dat alles trek gekregen ? Voor de kinderen is er gratis limonade en in ons restaurant is er van alles te koop: koffie met iets lekkers, chips, broodjes, popcorn en ijsjes.
Het bestuur is trots op het mooie Jeugdspeelpark dus kom gezellig kijken !