‘Het leven an sich’ belicht door De Partizanen

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Het cabaretduo De Partizanen is verplichte kost voor wie cabaret een warm hart toedraagt. Donderdag 17 januari vermaken zij het theaterpubliek in Cascade met hun Partizaanse kijk op het leven.

De Partizanen hebben in het theater de missie genadeloos grappig te zijn. Met een snufje ontroering. Dat ze daarbij en passant ook nog eens allerlei maatschappelijke misstanden aan de kaak stellen, is mooi meegenomen. Maar bovenal beloven zij er alles aan te doen om je te verbazen, verwarren en heel hard te laten lachen tijdens de try-out van ‘Het leven an sich’.

De Partizanen is een Nederlands Cabaretduo bestaande uit Merijn Scholten (1983) en Thomas Gast (1983). Je kent ze vast als de huiscabaretiers van ‘De Wereld Draait Door. Zij ontmoetten elkaar bij het stand-upcomedycollectief Comedytrain en schreven onder andere voor ‘Dit was het Nieuws’ en ‘Spijkers met Koppen’. In 2013 wonnen ze zowel de publieks- als juryprijs van het Leids Cabaret Festivalen in 2015 kregen zij de Neerlands Hoop voor het beste debuutprogramma.

Donderdag 17 januari, 20.15 uur. Kaarten kosten 18,50 euro, reserveren kan online via www.theater-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.