Guido Spek in Cascade met ‘Gelooft niet alles wat op internet staat!’

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Met sketches, excentrieke gedachte-experimenten en LaLaLand-achtige liedjes zoekt geordende chaoot Guido Spek tijdens zijn theatrale vuurdoop naar mogelijke antwoorden op grote en kleine levensvragen. Vrijdag 8 november speelt hij in Cascade.

Guido Spek is acteur en muzikant en brak bij het grote publiek door met zijn vaste rol als Sjoerd Bouwhuis in de populaire soapserie GTST. Hij nam vorig jaar afscheid van de serie om andere projecten te gaan ontwikkelen. Met zijn eerste soloprogramma ‘Gelooft niet álles wat op internet staat’ pakt hij zijn liefde voor het theater weer op.

Guido deed nooit mee aan ‘Lingo’ en was niet te zien in ‘Flikken Maastricht’ of ‘Soldaat van Oranje’. Wel was hij de afgelopen jaren al regelmatig in het theater te zien, onder meer in de musical ‘Into the Woods’ en in de theaterversie van het populaire tv programma ‘De Vloer Op’. Wat hij verder allemaal gedaan heeft kan je online opzoeken… Maar of je alles moet geloven? Guido geeft antwoord in deze muzikale en ontregelende voorstelling.

Vrijdag 8 november, 20.15 uur. Kaartjes kosten 17,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.