Gloednieuwe Albert Heijn Hendrik Ido Ambacht open

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Woensdag 24 juni openden ondernemer Cees van der Poel samen met supermarktmanager Corina Dubbeldam de gloednieuwe Albert Heijn in Hendrik Ido Ambacht. De supermarkt in de wijk Volgerlanden omvat zo’n 1.800 m2 en heeft het allernieuwste winkelconcept. Lekker, gezond en verantwoord eten staan er centraal. Klanten hebben keuze uit een zeer ruim assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat snel met zelfscankassa’s. In de hal van de supermarkt zit van dezelfde ondernemer een Gall & Gall, die gelijktijdig met de Albert Heijn opende.

De ingang van de nieuwe Albert Heijn in winkelcentrum Hoog Ambacht bevindt zich naast de rolbaan van en naar de parkeergarage. De winkel is zeer ruim van opzet en heeft een moderne uitstraling. “Corina Dubbeldam en haar team van zo’n 100 medewerkers gaan hier elke dag klanten verrassen met een uitgebreid assortiment en goede service”, aldus Cees van der Poel.

Vers

Meteen al bij binnenkomst van de winkel word je verrast met een wereld van verse groente en fruit. Met ‘dry misting’, een fijne verneveling van water, blijft alles langer vers. Gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Het assortiment van de bakkerij is groot en gevarieerd. Er zijn taarten, gebakjes, koek en chocolade. Uit de oven komt heerlijk geurend brood. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Je vindt er bovendien allerlei vers in de winkel gegrilde lekkernijen zoals kippenvleugels en gehaktballetjes. Ook is er sushi die dagelijks vers wordt geleverd.

Zelfscan

De nieuwe Albert Heijn is voorzien van de nieuwste technische snufjes. Overal hangen grote beeldschermen met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. Het afrekenen gaat snel met zelfscankassa’s. Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa. Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat uiteraard ook.

1,5 meter

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken zijn er plexiglas schermen bij de kassa’s. Ook mag er maximaal één klant per 10 m2 in de winkel aanwezig zijn en is het gebruik van een winkelwagen verplicht. Albert Heijn doet een dringend beroep op klanten om zoveel als mogelijk gebruik te maken van zelfscan en de boodschappen met pin of mobiele telefoon af te rekenen. Cees van de Poel: “Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM”. Meer informatie over genomen maatregelen en de nieuwste updates staat op www.ah.nl/samen.

Albert Heijn aan de Sophiapromenade 14 in Hendrik Ido Ambacht is open van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur.