Gezelligheid en sfeer in zomers Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Tijdens de zomervakantie is er een speciaal activiteitenprogramma voor de hele familie. Komende week kan je genieten van muziek en films, lees er hieronder meer over en kijk op de website voor het complete overzicht.

We starten de week op maandag 17 augustus met de lezing ‘Donald Trump for President’ door De Cicero Compagnie. Wekelijks organiseert Hi5 Ambacht workshops die deel uitmaken van het culturele zomerprogramma. Woensdag 19 augustus is het thema van de workshops ’21st century skills’, speciaal voor kinderen uit groep 1/2. De workshops zijn van 09.00 tot 11.45 uur op het buitenterrein van Cascade.  Woensdagmiddag 19 augustus draait om 15.00 uur de laatste kinderfilm van het zomerprogramma: de begin 2020 verschenen ‘Dolittle’. De excentrieke Dr. John Dolittle leeft alleen met zijn exotische dieren als gezelschap. Robert Downey Jr. brengt het beroemde personage Dr. Dolittle tot leven in deze epische 3D-avonturenfilm. De film heeft een pauze en is geschikt voor kijkers vanaf 6+ jaar.

Muziek voor jong en oud

Ukkieconcerten zijn een eerste kennismaking van peuters met muziek; lekker luisteren of ongedwongen zingen en bewegen, begeleid door wisselende instrumenten. Vrijdag 21 augustus om 10.00 uur ben je van harte welkom in Cascade voor dit muzikale avontuur. Een heerlijke muzikale start van de vrijdagochtend voor zowel kind als ouder!
Erwin Nyhoff, de zanger die in 2012 doorbrak met zijn optredens in The Voice, bedacht een creatieve manier om in deze tijd toch zijn muziek te laten horen. Hij bracht twee grote passies bij elkaar: de muziek en zijn voorliefde voor oldtimers en treedt op met zijn speciale Corona Cadillac Concerten. Zaterdag 22 augustus is Erwin met zijn Cadillac te bewonderen in Cascade en geeft hij een akoestische preview van zijn nieuwe theatertour ‘Legends from Heaven’. Hierin speelt hij nummers van overleden legendes als Elvis, John Lennon, David Bowie, Freddy Mercury, Ramses Shaffy en vele anderen.

Coronaproof reserveren

Uiteraard is Cascade volledig coronaproof gemaakt en wordt rekening gehouden met de anderhalvemeteropstelling. De theaterzaal is omgetoverd tot een grote huiskamer met een heel relaxt sfeertje. Hier horen natuurlijk lekkere hapjes en drankjes bij; die mogen gewoon mee de zaal in. Meer informatie over reserveren, kaartverkoop en de coronamaatregelen staat op de website: https://stichting-cascade.nl/voorstellingen Hier vind je ook het complete overzicht van alle activiteiten tijdens de zomervakantie.