Geniet van de zomer in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Voor iedereen die de zomervakantie thuis viert, is er van alles te doen in Cascade. De komende weken ben je van harte welkom bij de activiteiten, films en voorstellingen al dien je wel even vooraf te reserveren.  

Hi5 Ambacht organiseert workshops die deel uitmaken van het culturele zomerprogramma. Woensdag 12 augustus is het thema van de workshops ‘Muziek’, voor kinderen uit groep 6/7/8. De workshops zijn van 09.00 tot 11.45 uur op het buitenterrein van Cascade. 
Vrijdag 14 augustus is de vertoning van het prachtige kostuumdrama ‘Downton Abbey’. De bekende acteurs uit de populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden keren terug voor de film. De succesvolle serie, waarvan het zesde seizoen in 2015 op televisie te zien was, werd genomineerd voor en bekroond met verschillende prijzen. De film is geschikt voor kijkers vanaf 12 jaar en heeft een pauze.

Zomerconcert

De lokale, vijfkoppige band SOLID stond al vaker op het podium in Cascade. Het repertoire van SOLID bestaat uit covers, voornamelijk stevige gitaarrock zoals ‘Bad case of loving you‘ van Robert Palmer en ‘Kryptonite’ van Three Doors Down. Stevige nummers worden afgewisseld door rustpunten als ‘Fire’ in de stijl van Bruce Springsteen of ‘Chasing Cars’ van Snow Patrol. Sommige nummers krijgen een kleine ‘Solid-twitch’ en soms sijpelt er een eigen nummer tussendoor in dezelfde stijl. En dat valt dan nauwelijks op…. Dans en geniet lekker in of bij je stoel van dit optreden op zaterdag 15 augustus om 20.00 uur.

Coronaproof reserveren

Uiteraard is Cascade volledig coronaproof gemaakt en wordt rekening gehouden met de anderhalvemeteropstelling. De theaterzaal is omgetoverd tot een grote huiskamer met een heel relaxt sfeertje. Hier horen natuurlijk lekkere hapjes en drankjes bij; die mogen gewoon mee de zaal in.

Meer informatie over reserveren, kaartverkoop en de coronamaatregelen staat op de website: https://stichting-cascade.nl/voorstellingen Hier vind je ook het complete overzicht van alle activiteiten tijdens de zomervakantie.