Fuad Hassan met ‘remmende voorsprong’ in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Cabaretier Fuad Hassen staat met zijn derde avondvullende voorstelling in Cascade op vrijdag 6 maart. In ‘Remmende Voorsprong’ neemt hij voortdurend onverwachte afslagen.

Fuad Hassen pakt zijn publiek met zijn innemende persoonlijkheid, gulle lach en laid-back comedystijl probleemloos in. ‘Een aimabele persoonlijkheid naar wie het prettig luisteren is’, aldus de Volkskrant. In zijn derde comedyshow gaat Fuad op dezelfde voet verder. Hij is nou eenmaal een man die kleine zaken op onnavolgbare wijze uitvergroot en uitspeelt. Wat nou als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Met kinderlijke verwondering kan Fuad zijn typische hersenspinsels daar uren op loslaten.

‘Een getalenteerd comedian, een rustige, beheerste verteller die goed is in het uitspelen van komische situaties en bovendien echt iets te vertellen heeft’ – NRC. Fuad was te zien in het BNN-programma ‘Rare Jongens’ op NPO3 en was wekelijks te zien bij ‘Is er een dokter in de zaal’ op RTL4.
Theaterbezoekers zijn bij Fuad Hassen in goede handen voor een heerlijke avond ongedwongen comedy.

Vrijdag 6 maart, 20.15 uur. Kaarten kosten 17,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.

Fotograaf: Yorel Cairo