Filmavond met ‘Yesterday’

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Tijdens de maandelijkse filmavond op woensdag 22 januari draait ‘Yesterday’ in Cascade. Een komische en romantische muziekfilm over het leven van een ploeterende muzikant die onder mysterieuze omstandigheden beroemd wordt.

Wat als niemand ooit van de muziek van The Beatles had gehoord? Hoe zou de wereld er dan uitzien? Dat is het originele uitgangspunt van de sprankelende film ‘Yesterday’. Het overkomt Jack Malik, een singer-songwriter uit een klein dorpje in Engeland. Ondanks de steun die hij krijgt van zijn manager en beste vriendin Ellie, lukt het hem maar niet om door te breken. Dankzij de ijzersterke songs van The Beatles, die Jack als enige op de wereld kent, krijgt hij een tweede kans op succes.

‘Yesterday’, ‘Let it be’ – niemand heeft ooit van die geniale liedjes gehoord. Alleen Jack kent ze nog, en daarmee heeft hij goud in handen. Toch blijft de kwestie bij hem knagen, want stel dat uitkomt dat hij niet het brein achter de geweldige songs is? ‘Yesterday’ is een echte feelgood film met naast de geweldige muziek van The Beatles een dosis humor en romantiek. En met een leuke bijrol voor Ed Sheeran, die vol zelfspot zichzelf speelt.

Woensdag 22 januari, 20.00 uur. Kaartjes kosten 6  euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.