HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Tijdens de kerstvakantie, op vrijdag 27 december, draait ‘Aladdin’ in Cascade, een te gekke film voor iedereen vanaf 9 jaar. De remake van deze animatieklassieker is niet alleen leuk voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen!

De film vertelt het spannende verhaal over de charmante Aladdin, een straatschoffie dat steelt om te overleven. Het leven in het de oosterse stad Argabah is voor hem niet gemakkelijk. Hij is verliefd op de prachtige prinses Jasmine, de dochter van de Sultan. Wanneer Aladdin inbreekt in het paleis wordt hij gevangen genomen. Hij moet op zoek naar een magische lamp, dit is een waardevolle schat en het huis van Genie (gespeeld door Will Smith), een geest die drie wensen kan doen uitkomen. Zo begint een groot avontuur met één doel: het hart van de prinses veroveren.

De film is Nederlands ondertiteld en geschikt voor iedereen vanaf 9 jaar. Vrijdag 27 december, 19.00 uur. Kaartjes kosten 6,00 euro, meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.