Filmavond in Cascade met ‘The Wife’

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Tijdens de laatste filmavond van dit theaterseizoen draait in Cascade de film ‘The Wife’, de verfilming van het gelijknamige boek van Meg Wolitzer.

Veertig jaar lang heeft Joan Castleman haar talenten, dromen en ambities opzij gezet voor de succesvolle literaire carrière van haar man, de overspelige Joe. Hun pact zorgde voor een stevig huwelijk, maar Joan heeft haar breekpunt bereikt. Op de avond dat Joe afreist naar Stockholm om de Nobelprijs voor Literatuur in ontvangst te nemen, besluit Joan dat het genoeg  is geweest en onthult ze haar grote geheim. Hierdoor komt alles in één klap op losse schroeven te staan.

Glenn Close, Jonathan Pryce en Christian Slater spelen de hoofdrollen in The Wife. Glenn Close won voor haar rol de Golden Globe voor beste actrice. Een ijzersterk, spannend en stijlvol drama over menselijke relaties en een vrouw die uiteindelijk haar eigen stem vindt.

Woensdag 22 mei, aanvang 20.00 uur. Kaartjes kosten 6,00 euro en zijn te bestellen via www.theater-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.