HENDRIK-IDO-AMBACHT –  De muziekfilm ‘Bohemian Rhapsody’ trok wereldwijd miljoenen mensen naar de bioscoop en won vier Oscars. Heb je hem nog niet gezien? Pak dan alsnog je kans en kom kijken in Cascade waar deze prachtige film draait op woensdag 1 mei.

De film is een ode aan de Britse rockband Queen, hun muziek en buitengewone leadzanger Freddie Mercury. Hij wist stereotyperingen aan de kant te schuiven en werd een van de meest geliefde entertainers van de wereld. De band, die in 1970 werd opgericht, brak al snel daarna door met diverse hits als ‘We Will Rock You’ en ‘Radio Ga Ga’.

‘Bohemian Rhapsody’ volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun legendarische liedjes en revolutionaire geluid, als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we de succesvolle reünie van de bandleden aan de vooravond van Live Aid. Met dit onvergetelijke optreden schreef Queen geschiedenis in de rockmuziek. Tijdens dit hele proces legde de band, die meer aanvoelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

Woensdag 1 mei, aanvang 20.00 uur. Kaartjes kosten 6,00 euro en zijn te bestellen via www.theater-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.