Extra voorstelling in Cascade: ‘Henk Poort en de Helden’

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  De solovoorstelling ‘Henk Poort en de Helden’ is extra toegevoegd aan het theaterprogramma van Cascade. De show staat niet vermeld in het theaterboekje; kaartjes voor deze muzikale onemanshow op zaterdag 18 januari 2020 zijn vanaf nu echter online verkrijgbaar!

In ‘De Beste Zangers van Nederland’ bezorgde Henk Poort de kijkers regelmatig kippenvel. Het duet uit ‘Phantom of the opera’ dat hij met Floor Jansen zong, leverde zelfs lyrische reacties op. Tot zijn verbazing blijkt Henk ook voor anderen een ‘held’… Maar wil hij dat wel? Wat voor verantwoordelijkheid brengt dat met zich mee? Daarnaast inspireerde zijn deelname aan dit tv-programma opera- en musicalzanger Henk Poort om na te denken over zijn eigen muzikale helden. Met als resultaat de nieuwe solovoorstelling: ‘Henk Poort en de Helden’.

In deze voorstelling vertelt Henk verhalen en zingt hij over zijn voorbeelden en inspiratiebronnen. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera (er klinkt zelfs een beroemd duet!) en de helden uit zijn persoonlijk leven (ver weg en heel dichtbij). In ‘Henk Poort en de Helden’ klinken de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire. Ze vormen samen een sterk persoonlijk verhaal. Cascade is er dan ook trots op dat deze unieke voorstelling ook te zien zal zijn in Hendrik-Ido-Ambacht.

Zaterdag 18 januari 2020, 20.15 uur. Kaartjes kosten 19,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.