Erik Krikke & 7even bridges in Cascade met ‘Operatie Geslaagd’

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  In deze muzikale voorstelling vertelt Erik Krikke over zijn ervaringen als operatieassistent in een NAVO-ziekenhuis in Afghanistan. Een indrukwekkend verhaal, omlijst met mooie liedjes. Te zien op zaterdag 7 maart in Cascade.

De muzikale voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek dat in Nederland veel stof deed opwaaien. In zijn aangrijpende autobiografie beschrijft Erik Krikke de onderbelichte kant van oorlogvoering en vertelt hij een openhartig verhaal over hoe hij als hulpverlener zelf PTSS-slachtoffer wordt. Met dezelfde openhartigheid staat hij nu in het theater. Erik Krikke vertelt en zingt met de band 7even Bridges over zijn grootste gevecht met PTSS. Erik: “Ik ben zo dankbaar dat zoveel mensen vertellen dat mijn verhaal hen geraakt of geïnspireerd heeft of zelfs kracht heeft gegeven om door te gaan. Dat is onbeschrijflijk. Ik hoop dat wij nog veel meer mensen gaan bereiken met onze boodschap dat het oké is om te zeggen dat je niet oké bent.”

De indrukwekkende verhalen, met ruimte voor emoties maar ook voor humor, worden omlijst met de allermooiste liedjes. Wereldberoemde, maar ook zelfgeschreven songs, gespeeld door de band 7even Bridges waarvan Erik een van de zangers is. Een avond ‘Operatie Geslaagd’ in het theater betekent een avond uit naar een voorstelling waarbij je wordt meegenomen door tal van emoties, maar met een goed en positief gevoel het theater verlaat.

Zaterdag 7 maart, 20.15 uur. Kaarten kosten 20,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.

Fotograaf: Willemijn de Vries