Comedy Parade in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  De Comedy Parade biedt een avond stand-up comedy in zijn puurste vorm. Deze ongedwongen avond met een Master of Ceremonies en de beste stand-uppers van Nederlandse – en vaak ook Vlaamse –  bodem vormt al jaren een vaste traditie in het programma van Cascade.

Deze avond zie je onder andere cabaretier Fuad Hassen die je met zijn eigen typische laid-back comedystijl meeneemt in zijn wereld. Ook Vincent Geers treedt op, hij speelt al meer dan 20 jaar als stand-up comedian. Vincent is een van de vaste spelers van het Comedy café Amsterdam, hij won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam.

En ook cabaretière Kirsten Zweers is er bij deze avond. Na een buitenlands avontuur is deze Queen of Comedy weer terug in Nederland, en hoe! Tot slot tref je het jonge en muzikale talent Benjamin van der Velden aan op ons theaterpodium. Je kan ervan uitgaan dat je tijdens deze gevarieerde avond geweldig gaat genieten!

Zaterdag 12 oktober 2019, aanvang 20.15 uur. Kaarten kosten 18,50 euro. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.