HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper van der Laan, volgens de Volkskrant hét comedytalent van 2019, legt het je graag uit in zijn avondvullende debuutvoorstelling ‘1 Kilo’. Vrijdag 22 november is de try-out in Cascade.

Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld. Kasper werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018, en is een gewaardeerd lid van Comedytrain. ”Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.” – de Volkskrant.

Van de voorstelling ‘1 Kilo’ wordt wel wat gewicht verwacht. Prima, want tot nu toe maakt Kasper van der Laan elke verwachting meer dan waar. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Volgens Het Parool laveert hij slim tussen de vrij traditionele stand-up, met absurde ingevingen en korte fysieke intermezzo’s.

Vrijdag 22 november, 20.15 uur. Kaartjes kosten 17,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.