College Tour Ambacht met burgemeester Heijkoop

College Tour Ambacht presentator Alihan Uzun

HENDRIK-IDO-AMBACHT  Veel mensen hebben het tv-programma College Tour vast wel eens gezien; jongeren gaan hierin met bijzondere gasten in gesprek over hun vak. Cascade organiseert op woensdag 31 mei een Ambachtse College Tour met burgemeester Jan Heijkoop als eerste gast. De presentator van de College Tour is Alihan Uzun.

Hoofdgast Jan Heijkoop is de burgemeester van Ambacht sinds 1 februari 2012. Hij is geboren op 18 april 1953 en komt uit Oud-Alblas. Naast burgemeester is hij enkele jaren lid geweest van de Provinciale Staten van Zuid-Holland waarvan enkele jaren als CDA-fractievoorzitter. Hij is dus de eerste gast van de Ambachtse editie van College Tour en alles wat men van hem nog zou willen weten kan die avond gevraagd worden of voorbijkomen.

Presentator Alihan Uzun
Alihan Uzun is student aan de TU Delft en een inspirerende en maatschappelijk betrokken, jonge inwoner van Hendrik-Ido-Ambacht. Afgelopen jaar werd hij voor zijn initiatief ‘Droomcv’ genomineerd voor een Young Impact Award en werd er een beeld van hem geplaatst in Hendrik-Ido-Ambacht ter ere hiervan. Alihan zet zich in voor gelijke onderwijskansen. Met College Tour Ambacht wil hij jongeren enthousiasmeren voor politiek en bestuur. Overigens organiseert College Tour Ambacht hun versie nét even anders. Dit houdt in dat ze de bezoekers na afloop ook nog een lekkere pizza aanbieden.

Info
College Tour Ambacht  op woensdag 31 mei, aanvang 17.30 uur.
Kijk voor meer informatie en reserveren van kaarten (à 5 euro) op de website: www.stichting-cascade.nl.
Locatie: Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht

Bron Cascade