Christel de Laat in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Christel de Laat, een bourgondische Brabantse comédienne,
maakt er vrijdag 9 november een feestje van in Cascade. Dankzij haar veelzijdigheid heeft ze wel 16 alter ego’s, altijd goed voor een avondje lachen!

Christel heeft succes als comédienne, allround improvisatie-actrice en presentatrice. De kans is groot dat je haar al kent als het typetje ‘Nel’ of dat je haar in een film of op tv hebt gezien. Bij het programma ‘Ook dat nog’ nam Christel de sketches voor haar rekening, daarnaast werkte ze meerdere seizoenen mee aan ‘Toren C’. De afgelopen twee theaterseizoenen heeft Christel de Laat met haar eigen show de lachspieren van haar bezoekers zodanig goed opgewarmd dat een vervolg niet uit kon blijven. De titel van haar nieuwe show ‘Zijn daar nog vragen over?’ geeft al aan dat zij graag de interactie met haar publiek zoekt.

Verwacht geen discussie over wereldproblemen, het zijn de alledaagse zaken die vragen bij Christel opwerpen. Waarom kussen we elkaar bij een ontmoeting drie keer? Waarom is koffie en thee bestellen tegenwoordig zo’n gedoe? Waarom moeten we zoveel keuzes maken? Reken op een gezellige en ontspannen avond, lekker ongedwongen lachen om allerlei dagelijkse dingen.

Vrijdag 9 november, 20.15 uur. Tickets kosten 17 euro, kijk voor meer info en kaartverkoop op’ ‘ . text_chop(‘www.theater-cascade.nl’, 30) . ‘‘ of reserveer via 078-6819230.