Cascade viert het Nationaal Theaterweekend met muziek

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Het Nationaal Theaterweekend is reden voor een feestje! Voor maar 10 euro kan iedereen, van jong tot oud, kennismaken met de magie van het theater. Vrijdag 24 januari beleef je het in Cascade tijdens een speciaal theaterconcert.   

Zangeres Margriet Sjoerdsma en pianist Egbert Derix spelen hun ‘favourite songs’, teruggebracht tot de essentie. Met de intimiteit van stem en piano vertolken ze hun favoriete nummers uit de jaren 80 en 90, hier en daar aangevuld met een ander instrument. Van Leonard Cohen tot Tracy Chapman en van Madonna en Michael Sembello tot Tom Waits. Daarnaast schreef dit duo nieuwe songs, speciaal voor deze concertreeks.

De afgelopen jaren veroverde Margriet Sjoerdsma Nederland met haar succesvolle ‘A tribute to Eva Cassidy’.  Reken in deze nieuwe voorstelling op kleine, ingetogen vertolkingen, maar ook op de nodige uptempo nummers en uitbundigheid op het podium. Deze twee getalenteerde musici en verhalenvertellers nemen het publiek mee op reis gedurende een onvergetelijk muzikaal avontuur.
Maak gebruik van de kans om tijdens Het Nationaal Theaterweekend voor een klein prijsje te genieten van een fantastische muzikale avond!

Vrijdag 24 januari 2020, 20.15 uur. Kaartjes kosten slechts 10 euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.