HENDRIK-IDO-AMBACHT – Na een gedwongen pauze pakt Cascade vanaf volgende week de draad weer op in het theater. Tijdens de gehele zomervakantie is er een speciaal programma boordevol gezellige activiteiten voor jong en oud. Van ukkieconcert en kinderfilm tot muzikaal optreden en cabaret.

De eerste week van de schoolvakantie gaat het meteen al los in Cascade. Het team van Hi5 Ambacht heeft een cultureel zomerprogramma samengesteld, met iedere woensdag een leuke activiteit in Cascade. Woensdag 22 juli trapt Hi5 af met workshops voor kinderen met het thema ‘Musical’.
’s Middags draait er in de theaterzaal een film voor alle leeftijden: “De grote slijmfilm”. De allerkleinste kids (tot 4 jaar) kunnen vrijdag 24 juli een muzikaal avontuur beleven en genieten van een Ukkieconcert. Zaterdag 25 juli treedt het muzikale duo N’JOY op met een allround repertoire vol nummers van vroeger en nu.

Coronaproof naar het theater

Uiteraard is Cascade volledig coronaproof gemaakt en wordt rekening gehouden met de anderhalvemeteropstelling. De theaterzaal is omgetoverd tot een grote huiskamer met een heel relaxt sfeertje. In de zaal zijn 25 gezellige zitjes gecreëerd, met allemaal verschillende tafeltjes en stoelen, zodat er plaats is voor 50 volwassenen. Voor kinderen geldt dat zij geen afstand meer hoeven te houden, zij kunnen vooraan bij het verhoogde podium neerploffen op krukjes en kussens. Omdat het aantal kaarten voor volwassenen beperkt is (per bestelling maximaal twee), is het verstandig om op tijd te reserveren. Bij een huiskamertheater horen natuurlijk lekkere hapjes en drankjes; die mogen gewoon mee de zaal in, bij een groot deel van de concerten wordt ook in de zaal bediend.
De ruimte wordt continu voorzien van frisse lucht. Als het buiten warm is, wordt de lucht gekoeld en is het aangenaam vertoeven bij Cascade. En regent het? Dan zit je heerlijk droog deze zomer!

Meer info over de aanvangstijden en kaartverkoop is te vinden op de website: https://stichting-cascade.nl/voorstellingen Hier vind je ook het complete overzicht van alle activiteiten tijdens de zomervakantie. Houd ook de aankondigingen in de sociale media in de gaten!