Cascade organiseert groei en bloei wandeling in de Sophiapolder

HENDRIK-IDO-AMBACHT In samenwerking met de Sophiapolder en Buit-eetbare natuur organiseert Cascade een speciale Groei en Bloei wandeling op woensdag 1 maart.  

Na een eerste kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee trek je eropuit. Je maakt tijdens de 2 uur durende wandeling kennis met alles wat groeit en bloeit. Gids Gydo van de organisatie BUIT neemt je mee naar buiten de natuur in en laat je zien wat voor moois en lekkers er te vinden is in dit Nederlandse natuurlandschap. Hij laat zien welke planten en bloemen eetbaar zijn en welke niet. En dat is meer dan je zult denken! Je leert van alles over de planten en kruiden die we tegenkomen in het prachtige natuurgebied de Sophiapolder.

We varen om 12.30 uur vanaf de opstapplaats aan de Veersedijk 301 (vanaf 1 januari 2023 is de locatie van de opstapplaats gewijzigd) over naar het eiland. We verwachten rond 14.30 uur weer terug te keren. 
Leuk om je te verdiepen in wat er lokaal groeit en bloeit in deze polder. Kom in contact met je natuurlijke omgeving en laat je verrassen!

Meer info en kaarten (à 20 euro) reserveren via de website:  www.stichting-cascade.nl.