Cascade organiseert buitenbios en activiteiten op Zomerparkdag

Foto Cascade: De Tuinders van Ambacht

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Na het succes met uitverkochte zalen in Cascade, draait de film ‘DeTuinders van Ambacht’ op een groot scherm in de buitenlucht. Iedereen is van harte welkom bij de Buitenbios in het Sophiapark op vrijdag 25 augustus om gratis deze film te komen kijken.

De film ‘De Tuinders van Ambacht’ vertelt het verhaal van Hendrik-Ido-Ambacht en het tuindersambacht van haar inwoners die in de vorige eeuw deze stukken land bewerkten. Kijkers worden meegenomen in de persoonlijke verhalen over het leven van alledag en krijgen prachtig historisch beeldmateriaal te zien. Voor de oudere filmkijkers vast een feest der herkenning en voor de jongere bezoekers een informatief inkijkje over de plek waar zij nu wonen. Maar bovenal is ‘De Tuinders van Ambacht’  voor alle generaties leuk om te komen bekijken. De filmvertoning wordt mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Ambacht.

Zomerparkdag Cascade
Tijdens de Zomerparkdag op zaterdag 26 augustus is er van alles te beleven in Ambacht. In de tuin aan de achterzijde van Cascade kunnen liefhebbers tijdens verschillende optredens genieten van de muziek van de Belly Button Band en Popgroup Dynamite. Al vanaf 10.00 uur zijn er activiteiten voor kinderen zoals het meeleeftheater en de kidsdisco, verzorgd door Just Dymph. Bibliotheek AanZet is op het plein te vinden en ook aan de inwendige mens is gedacht. Bezoekers kunnen fris, een lekker drankje en de welbekende tosti bestellen. Alle festiviteiten zijn aan de achterkant van het gebouw, bereikbaar vanaf het parkeerterrein.

Info
De film ‘De Tuinders van Ambacht’ in de Buitenbios tijdens de Zomerparkdag.
Locatie op vrijdag 25 augustus is het Amfitheater van het Sophiapark, aanvang 20.45 uur.
Toegang voor iedereen gratis. Er zijn stoelen aanwezig, maar je kan ook een eigen (klap)stoel meenemen.

Update:  Door technische problemen is de vertoning op 25 augustus niet doorgegaan.

Bron: Cascade