Cascade neemt maatregelen tegen verspreiding coronavirus

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Zoals bij iedereen inmiddels bekend heeft de Rijksoverheid maatregelen ingesteld om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Stichting Cascade volgt de ontwikkelingen op de voet en hanteert de richtlijnen van het RIVM. Dit heeft de nodige gevolgen voor de stichting en haar locaties.

Met ingang van 15 maart zijn de sporthallen De Ridderhal en De Sophiahal gesloten voor het publiek. Ook de horecavoorzieningen in Cultureel Centrum Cascade en in beide sporthallen (Grand Sport Café en T-Beaune’s Huiskamer) zijn gesloten. Cultureel Centrum Cascade aan de Hoge Kade 50 blijft vooralsnog geopend, in overleg met de vaste huurders. De openingstijden zijn wel aangepast: van 08.00 tot 17.30 uur. Theater- en filmvoorstellingen, evenementen in café BOVEN. en andere activiteiten zijn in ieder geval tot en met maandag 6 april afgelast.

Welke extra maatregelen neemt Stichting Cascade?
Hygiëne staat bij Cascade hoog op de prioriteitenlijst en dat is nu niet anders. Wel zijn de medewerkers extra alert. Zodra er nieuwe richtlijnen vanuit het RIVM komen, worden tijdig aanvullende maatregelen getroffen. Via de website www.stichting-cascade.nl en de social mediakanalen wordt nieuwe informatie bekendgemaakt.