Cascade jeugdvoorstellingen in de kerstvakantie

Jesse van Wieren, Anique Dreamon en Emma Keuven van Social Squad

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De bekende TikTokkers van Social Squad komen woensdag 27 december naar theater Cascade met een unieke theatershow voor de jeugd. Op vrijdag 29 december is er speciaal voor de jongere kinderen de gezellige wintervoorstelling ‘Warme handen, koude voeten’ van Dirk Scheele.

De drie populaire social creators/TikTokkers Anique Dreamon, Emma Keuven en Jesse van Wieren nemen je mee op een hilarische reis langs de do’s en dont’s van TikTok. Ze vertellen hun eigen, eerlijke verhalen, zingen en dansen de nieuwe trends, spelen de grappigste sketches en het publiek zelf wordt óók betrokken. Met ‘Social Squad’ geven zij hun fans live een kijkje achter de schermen, het publiek
krijgt tips en tricks en wordt ondergedompeld in een hilarische en unieke voorstelling vol humor, muziek en sketches. Deze unieke theatershow – met meet and greet na afloop in de foyer – is woensdag 27 december vanaf 19.00 uur te zien in Cascade, geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. Kaarten kosten € 18,50.

Warme handen, koude voeten
Vrijdag 29 december speelt Dirk Scheele zijn voorstelling ‘Warme handen, koude voeten’ speciaal voor kinderen van 2 tot 7 jaar. Beleef de magie van kerst met Dirk’s liedjes over dwarrelende sneeuwvlokjes, warme chocolademelk en lopen als een (ijs)beer. Samen met zijn buurmeisje Kira versiert Dirk de kerstboom met fonkelende lichtjes en glinsterende ballen. Ook de kerstman zingt een deuntje mee, en
er komt bezoek van goede vriend Japie ’t Apie, de ondeugende eekhoorntjes en de wijze sneeuwuil. De voorstelling in Cascade wordt twee keer gespeeld: om 11.00 uur en om 15.00 uur. Kaarten kosten € 13,50.

Info
Kijk voor meer info en reserveren op de website stichting-cascade.nl
Theater Cascade is te vinden aan de Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht.

Bron: Cascade