Cabarettrio ‘Niet Schieten!’ viert 25-jarig jubileum in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Speciaal voor deze gelegenheid komt dit ijzersterke trio terug met een jubileumvoorstelling in de oorspronkelijke bezetting. Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen, maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Vrijdag 21 februari treden zij op in Cascade.

25 Jaar geleden won ‘Niet Schieten!’ bij Cameretten de jury- en de publieksprijs. Dat was de aftrap van een groots avontuur voor Arend Edel, Erik Jobben en Maarten Hennis. Samen bikken ze terug op de afgelopen kwart eeuw die ze grotendeels op Nederlandse podia doorbrachten.

In deze nieuwe voorstelling brengt ‘Niet Schieten!’ 25 jaar lust en leed. Met hierin een terugblik en een  vooruitblik, brengen ze een avond vol lust en liefde uit al hun veertien shows. Vooral de bijzondere band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, is een terugkerend thema gebleken. Het doorgronden van het vrouwelijk geslacht blijft hun missie of misschien wel hun passie. Ze komen speciaal naar je toe om haarfijn uit te leggen hoe zij denken dat alles in elkaar steekt. Voor de een feest van herkenning, voor de ander een hilarische openbaring. Kom het zelf ervaren en beleven in deze overdonderende voorstelling!

Vrijdag 21 februari 2020, 20.15 uur. Kaartjes kosten 18,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.