Cabaretière Karin Bruers zoekt de liefde in ‘Love is wonderful!’

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Karin Bruers is cabaretière, sociaal ondernemer, schrijver én de vrouwelijke huiscabaretier van Cascade. Twee seizoenen geleden stond ze er nog met Nol Havens op het podium, zaterdag 2 november is zij terug in Cascade met haar nieuwe voorstelling ‘Love is wonderful!’

Het is afgelopen met de wild om zich heen schoppende en spugende cabaretière. Karin verwelkomt haar publiek in een warm bad van liefde, vanuit de coulissen bijgestaan door twee stagiairs. Niet schrikken als ze je af en toe kopje onder duwt, dat is lief bedoeld. Karin gaat op zoek naar de liefde, maar het is een slagveld.  De vijand? De zeven hoofdzonden. In deze voorstelling worden ze één voor één door Karin gefileerd.

’Love is wonderful!’ was de eerste zin die Karin in haar leven las, op de boekentas van haar oudere broer. ‘Kaatje, wat is love?’, vroeg hij haar te pas en onpas en dan antwoordde ze verrukt: ‘Wonderful’. ‘Kaat, wat is love?’ vroeg ‘ie haar pas nog. Ze antwoordde bedrukt: ‘Gelul’, en begon aan haar derde chocoladebol.

Zaterdag 2 november, 20.15 uur. Kaartjes kosten 18,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.