Cabaretier Vincent Bijlo speelt ‘Laat het maar aan mij over’

Foto Cascade: Cabaretier Vincent bijlo

Hendrik-Ido-Ambacht – Cabaretier Vincent Bijlo is sinds zijn geboorte blind. Maar dat is lang niet zo zwaar als veel mensen denken, zo laat hij weten in zijn nieuwe voorstelling die hij zaterdag 15 april speelt in Cascade.

De veelzijdige cabaretier, muzikant, schrijver, columnist en podcastmaker laat zien dat echte verlichting van binnen zit en dat het leven veel leuker is als je niet bang bent voor het donker. Vincent vraagt zich af: wat is dat eigenlijk, beperkt? Zin in zijn, daar gaat het om. Kijk in de spiegel met je ogen dicht en je ziet je echte zelf. Hij blaast wat lucht in het leven en laat je keihard lachen, zodat ook het publiek wat verlichter de zaal verlaat. In ‘Laat dat nou maar aan mij over’ neemt Bijlo de zienden bij de hand. Zienden zijn rare, zielige mensen, vindt Vincent. De show beloofd een echte ear-opener te worden.

Vincent Bijlo
Vincent bracht een deel van zijn jeugd door op het Koninklijk Instituut tot Onderwijs voor Slechtzienden. en Blinden. Na het behalen van zijn vwo-diploma studeerde Bijlo enkele jaren Nederlands aan de Universiteit Utrecht. Een eerste succes als cabaretier kwam in 1988 met het behalen van de publieks- en persoonlijkheidsprijs op het Leids cabaretfestival.

Info
Voorstelling op zaterdag 15 april, 20.15 uur. Kaarten kosten 19 euro, meer info en reserveren kan online via: www.stichting-cascade.nl.

Bron: Stichting Cascade