Cabaretier Thjum Arts met voorstelling ‘Tijdloos Genot’

Foto Lieke Bielderman. Thjum Arts

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Thjum Arts is een droogkomisch talent met intelligente grappen. Zijn eerste avondvullende voorstelling ‘Tijdloos genot’ speelt hij vrijdag 8 december in theater Cascade.

Als Thjum het odium opkomt gebeurt er iets. Dat zal niet anders zijn bij zijn eerste voorstelling, waarin hij de tijdsgeest verweeft met persoonlijke verhalen en actuele gebeurtenissen. Thjum staat stil waar de wereld verder raast. Hij ziet de mens als een wezen dat tijdloos genot als het hoogst haalbare ziet. Soms zelfs als de standaard, als iets waar ieder mens recht op heeft. Wat heeft dit voor consequenties? En kunnen we daar nog naar kijken? What you see is what you get! Thjum is een authentieke gast met doordachte humor. In ‘Tijdloos Genot’ speelt hij een antiheld en dat doet hij met verve.

Thjum Arts
In 2012 besloot Thjum mee te doen aan de jaarlijkse talentenjacht van school met zijn eigen geschreven theatermonoloog. Het was een poging tot verbinden met zijn schoolgenoten, maar tot zijn grote verbazing moest iedereen lachen en bleek wat hij deed ‘comedy’ te heten. Hij won de tweede prijs: een bon voor de Free Record Shop. Sinds die talentenjacht heeft hij een enorme ontwikkeling doorgemaakt en meerdere prijzen gewonnen. Ook was hij finalist bij het Leids Cabaret festival en won hij in 2021 de Jury- en Publiekprijs bij Cabaretfestival Cameretten.

Info
Voorstelling ‘Tijdloos Genot’ van Thjum Arts. Vrijdag 8 december, 20.15 uur in Cascade, Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht.
Kaarten kosten 19,50 euro (incl. drankje). Kijk voor meer info en reserveren op de website stichting-cascade.nl

Bron:Cascade