Cabaretier Thijs van de Meeberg in Cascade met ‘Kom nou maar gewoon’

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Thijs van de Meeberg won in 2015 het Leids Cabaret Festival. Met zijn tweede avondvullende voorstelling ‘Kom nou maar gewoon’ komt hij vrijdag 10 januari het theaterpubliek in Cascade vermaken.

Van de Meeberg is een aanstekelijk theatermaker, soepel bewegend en met een fijne mimiek. Een zelfverzekerde jongen die de aandacht direct vanaf het begin naar zich toetrekt en met veel flair en alertheid contact maakt met zijn publiek. Hij zoekt niet nadrukkelijk de lach met een grap. En dat hoeft in dit programma ook niet; hij plakt met zijn verhalen en terzijdes vanaf het begin een brede grijns op je gezicht, die er in anderhalf uur niet meer af hoeft.

Met de nodige zelfspot, een overdosis energie en gedachten die over elkaar struikelen, gaat de cabaretier op zoek naar wie hij wél is. Plof bij Thijs op de bank en denk hardop mee, want hij schuwt het gesprek zeker niet. Thijs kan het niet alleen. Waar dit eindigt? In een stroom bizarre verhalen over rake ontmoetingen, ontwrichtende reddingspogingen en oneindig proberen. Afijn: Kom nou maar gewoon!

Vrijdag 10 januari 2020, 20.15 uur. Kaartjes kosten 17,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.