Cabaretier Ruud Smulders reist door het ‘Rudiversum’

HENDRIK-IDO-AMBACHT – ‘Rudiversum’ is een storm van alle vormen van comedy. Slapstick, stand-up, improvisatie en knoeiharde hiphop wisselen elkaar met lichtsnelheid af. Donderdag 15 februari is deze voorstelling te zien in Cascade.

We vluchten allemaal in onze fantasie. Maar wat als de werkelijkheid absurder wordt dan je had kunnen bedenken? Ontsnap samen met Ruud aan een wrange realiteit. Vergeet alles wat je denkt te weten en reis mee naar zijn ‘Rudiversum’. Hier kan alles. Grappen om te huilen, drama om te lachen en net wanneer je denkt dat het allemaal nergens over gaat, weet Ruud te raken met een enkele treffende zin.
Pijnlijke thema’s hilarisch maken. Ruud kan het als geen ander. In het ‘Rudiversum’ gelden andere wetten. Die je laten schateren om het macabere. Ruud is het publiek altijd een stap voor en schakelt met lichtsnelheid tussen absurd en integer. In zijn nieuwe theaterprogramma is Ruud persoonlijker dan ooit waarbij hij worstelt met de gezondheid van zijn dierbaren en verslaving een onderwerp is dat te
vaak terug komt in zijn leven.

Info
voorstelling ‘Rudiversum’. Donderdag 15 februari, 20.15 uur in theater Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. Kaarten kosten 20,50 euro, inclusief drankje. Meer info en kaarten via de website stichting-cascade.nl.

Bron Cascade