Cabaretier Jan Beuving speelt ‘Restante’ in theater Cascade

Foto Cascade: Cabaretier Jan Beuving

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Cabaretier Jan Beuving is naast wiskundige ook sportcolumnist, tekstschrijver en woordkunstenaar. In zijn nieuwste voorstelling ‘Restante’ gaat hij op zoek naar de waarheid buiten de feiten. Donderdag 6 april speelt hij deze voorstelling in het theater van Cascade.

In ‘Restante’ blijft Jan Beuving liedjes schrijven en Tom Dicke aan de vleugel zitten. En met succes: devoorstelling wordt lovend ontvangen door de Nederlandse pers. Met zijn programma’s die bekend staan om de knappe grappen en puntgave liedjes, viel Jan Beuving al regelmatig in de prijzen. Hij won twee Annie M.G. Schmidtprijzen, een Willem Wilminkprijs en een Neerlands Hoop.  Zijn laatste soloprogramma ‘Rotatie’ werd genomineerd voor een Poelifinario, de prijs voor het meest indrukwekkende cabaretprogramma. “Als een wiskundige beweert dat intuïtie het wint van kennis, weet je dat hij een flinke draai heeft gemaakt. Jan Beuving laat andermaal zien dat hij tot de beste liedjesschrijvers van Nederland behoort, maar ook als geëngageerd cabaretier zet hij een grote stap”, aldus het juryrapport van de Poelifinario.

Info
De voorstelling ‘Restante’ van Jan Beuving is te zien op donderdag 6 april om 20.15 uur in theater Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. Kaarten kosten 21 euro. Meer info en reserveren kan online via: www.stichting-cascade.nl.

Bron: stichting Cascade