Cabaretier Dolf Jansen met ‘Bijna’ in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een grote cabaretier in de kleine zaal. Dat heeft vaak een bijzondere reden. Ook nu. Dolf Jansen probeert een nieuwe vorm uit. Ervaar het zelf op donderdag 23 mei in Cascade.

Geen keihard cabaret, geen stampende stand up, maar verhalen. Met, natuurlijk, genoeg ruimte voor humor, improvisatie en poëzie, maar vooral verhalen. Verhalen over de grote ingewikkelde wereld en je plek daarin, verlangen en verliezen, onverwachte afslagen en ontmoetingen die het allemaal de moeite waard maken. Verhalen over het leven. Want ook het leven is natuurlijk niet meer dan onderweg zijn, de vraag is alleen waarheen.

Tussen al zijn oudejaarsvoorstellingen door zoekt Dolf Jansen geregeld naar andere vormen, een andere toon. In het voorjaar van 2018 leverde dat een tour op met Westcoast-muziek en veel seks en drugs en rotondes, met de LSB Experience, in The Story of the Troubadour. In het voorjaar van 2019 worden het dus verhalen. ‘Bijna’: zeven verhalen over onderweg zijn, en één over aankomen.

Donderdag 23 mei, aanvang 20.15 uur. Kaartjes kosten 19,50 euro en zijn te bestellen via www.theater-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.