Cabaret grof geschud speelt ‘Broeden’ in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Na het in de pers bejubelde debuut ‘Lijmen’, waarin Lander Severins en Myrthe van Velden hun symbiotische liefde tot op het bot analyseerden, komt Grof Geschud nu met een tweede avondvullende cabaretvoorstelling: ‘Broeden’. Zaterdag 21 januari spelen zij in Cascade.

De voorstelling bevat een realistisch relaas van een relatie die op de klippen loopt. Een geadopteerde hond waarvan ze allebei geen afstand willen doen. De relatie tussen Lander en Myrthe hield geen stand. Het cabaretduo gelukkig wel.

Wees getuige van een hilarische en ontroerende poging van deze ex-geliefden om zichzelf te verlossen van de verpletterende angst om verlaten te zijn. Een poging die duizend beelden krijgt in verhalen, nummers en scènes. Verbeelding als laatste reddingsboei. Onder de bekwame vleugels van Minou Bosua (De Bloeiende Maagden), Janne Desmet (Studio Orka) en Raf Walschaerts (Kommil Foo) vliegt het piepjonge Grof Geschud ruimschoots uit. De Standaard (*****): “Even fris en bloemrijk als ze in hun eerste voorstelling ‘Lijmen’ de grote liefde bezongen, vertelt het duo nu hoe ze uit elkaar gingen.”

Zaterdag 21 januari 2023, 20.15 uur. Tickets kosten 20,50 euro, inclusief drankje. Kijk op de website voor meer informatie en reserveren: www.stichting-cascade.nl

Foto: Noortje Palmers