HENDRIK-IDO-AMBACHT – Cascade trapt woensdag 11 september haar filmseizoen af met de zomerse en romantische komedie ‘Verliefd op Cuba’.  

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht. De film duurt 107 minuten en bevat een pauze. Om nog even in zomerse sferen te blijven is de entree deze avond inclusief een zomerse cocktail en zakje popcorn. Dus kom deze eerste filmavond van het seizoen nog even zomers nagenieten met je vrienden.

Cascade vertoont woensdag 11 september de film ‘Verliefd op Cuba’. Kaarten kosten € 7,50 en is inclusief entree, een zomerse cocktail bij binnenkomst en een zakje popcorn. Meer informatie en mogelijkheid tot reserveren via www.theater-cascade.nl