HENDRIK-IDO-AMBACHT – Gymnastiekvereniging Souplesse en Hi5Ambacht gaan vanaf nu deze populaire lessen voor peuters en kleuters in Hendrik-Ido-Ambacht aanbieden.

Het Nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin peuters en kleuters wekelijks speelplezier hebben en tegelijkertijd alle essentiële basisvormen van bewegen leren. Na het doorlopen van de lessen ontvangen de peuters en kleuters het Nijntje Beweegdiploma, waarop staat waar allemaal mee is geoefend.

In de lessen komen de tien basisvormen van bewegen aan bod doormiddel van leuke oefeningen en spelletjes: balanceren, stoeien, springen, kruipen, klimmen/klauteren, zwaaien, samen spelen, balvaardigheid, rollen/draaien en bewegen op muziek.

De motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling zal de peuters en kleuters helpen bij alles wat zij later nog moet gaan leren zoals bijvoorbeeld schrijven, zwemmen of fietsen.

De trainster (via Hi5Ambacht) van deze lessen is speciaal opgeleid voor dit beweegprogramma. GV Souplesse mag nu het keurmerk van deze erkende beweeginterventie dragen.

Voor informatie over de lestijden en kosten kunt u de website raadplegen van gymnastiekvereniging Souplesse: www.souplesse.nl of mailen naar info@hi5ambacht.nl of info@souplesse.nl