Beleef een muzikale tocht door Parijs

HENDRIK-IDO-AMBACHT – In Cascade nemen de rasmuzikanten Paulus Schäfer en Dominique Paats je zaterdag 18 november mee op een muzikale tocht met heerlijke chansons, echte musettes en opzwepende Hotclub de France. Je waant je in Parijs.

Parijs is de stad van chansonniers als Édith Piaf, Charles Aznavour en George Brassens, maar ook van Sinti-gitarist Django Reinhardt en accordeonist Marcel Azzola.  Deze twee instrumenten, het accordeon en de gitaar ‘manouche’ zijn onlosmakelijk verbonden met al die schitterende melodieën die nog elke dag langs de rivier de Seine rondzweven. In het theaterconcert ‘Sous le ciel de Paris’ van Paulus Schäfer (The Five Great Guitars) en Dominique Paats (voormalig eerste accordeonist van het orkest van Danny Malando) waan je je onder de Eiffeltoren of op een terras in het pittoreske Montmartre. Je hoort heerlijke chansons, echte Musettes en opzwepende Hotclub de France; virtuoos en op onnavolgbare wijze uitgevoerd door de twee rasmuzikanten. Wie naar de voorstelling komt beleeft volgens Cascade een onvergetelijke avond onder de sterrenhemel van Parijs.

Info
Muziekvoorstelling ‘Sous le ciel de Paris’. Zaterdag 18 november om 20.15 uur in Cascade, Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht. Kaarten kosten 23,50 euro (incl. consumptie), kijk voor meer info en reserveren op de website stichting-cascade.nl

Bron Cascade